Over GIEC

Wie is GIEC? Waar willen we voor staan?
En wat vinden we belangrijk?

Het GIEC DNA

Wat is kenmerkend voor GIEC?

Elektrische installaties zijn het kloppende hart van uw project of gebouw. Ze zorgen ervoor dat alles werkt.
En dat wil u natuurlijk zo houden want stilstaan is achteruitgaan. Een kwalitatieve uitvoering is dus van het grootste belang.

HR afdeling GIEC

Persoonlijke aanpak

Wij willen de betrouwbare partner zijn waaraan u deze belangrijke taak kan toevertrouwen.

Hiervoor gaan we samen met u op zoek naar een oplossing die zowel technisch, kwalitatief als budgettair aan uw verwachtingen voldoet.

Tijdens het volledige traject kan u rekenen op een persoonlijke benadering, één vast aanspreekpunt, doelgericht advies en een transparant prijsbeleid – Volgens ons de sleutel tot een duurzame samenwerking.

Collega's en werknemers GIEC

Mensen als motor

Een langetermijnrelatie: dat is waarnaar wij streven. En dat geldt niet enkel voor onze klanten en leveranciers maar zeker ook onze eigen medewerkers.

Hun opleiding, motivatie en gedrevenheid is de belangrijkste factor van ons kwaliteitsbeleid. Zij zijn de drijvende kracht achter de succesverhalen die we samen met onze klanten schrijven.

We doen er dan ook alles aan om hen te ondersteunen en helpen groeien.

Werknemer GIEC Arbeider

Altijd veilig

We geloven in een voortdurende verbetering van het welzijn en veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers. Op die manier kunnen we een hoogstaande dienstverlening realiseren met zo weinig mogelijk hinder voor iedereen. Veiligheid, gezondheid en milieu krijgen van ons dan ook altijd de hoogste prioriteit.

Al sinds de start waarborgen VCA-certificaten de kwaliteit van onze werkmethodes. Sinds 2019 beschikken we over we de hoogst mogelijke veiligheidserkenning: VCA Petrochemie. Daarnaast zijn we ook ISO 9001-gecertificeerd.

Onze waarden

Wat vinden we belangrijk?

Safety first
Werken in een veilige omgeving

Veiligheid komt op de eerste plaats, bij elke actie die we ondernemen. Gezond vertrekken én weer thuiskomen bij ons gezin, dat is toch een basiswaarde? Veiligheid vervult daarom al sinds de start een belangrijke sleutelrol binnen onze organisatie. Deze waarborgen we door diverse certificeringen, zoals VCA Petrochemie.

Teamwork makes the dream work
Samenwerken is elkaar versterken

Gedurende het volledige traject zijn we één team. We kunnen onszelf zijn en hebben begrip en respect voor elkaar. Samen schrijven we zo de mooiste succesverhalen.

Give and take
Aandacht voor het menselijke

Doorlooptijden voor projecten worden steeds korter, technische structuren steeds slanker … Wij willen onze klanten bijstaan in deze soms hectische omstandigheden maar besteden echt aandacht aan een gezonde work-life balans. Geven en nemen en werken onder dat vertrouwen, dat is een win-win voor iedereen.

OWNERSHIP
Resultaten om trots op te zijn

We willen trots zijn op het werk dat we afleveren dus we streven steeds naar een langetermijnresultaat of -oplossing. We nemen zelf de verantwoordelijkheid en dat zorgt ervoor dat we met voldoening naar huis terugkeren.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze certificeringen

Al sinds de oprichting van GIEC vormt een actief en doordacht veiligheidsbeleid de hoeksteen van elk project.
We zijn dan ook trots op onze behaalde veiligheidscertificaten.

VCA Petrochemie GIEC

VCA Petrochemie

VCA staat voor ‘Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’.
Sinds 2019 beschikken we over de hoogst mogelijke veiligheidserkenning: VCA Petrochemie.

Classificatiebureau DNV bewaart ons VCA P-certificaat in de blockchain: een besloten digitaal register waarin enkel zij wijzigingen kunnen doorvoeren. Zo bent u zeker dat het document geldig en actueel is. De geldigheid van ons certificaat kan u raadplegen via deze website.

ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsystemen GIEC

ISO 9001 – Kwaliteitsmanagementsystemen

Als belangrijkste internationale norm op het vlak van kwaliteitsbeheer focust ISO 9001 op efficiëntie, kwaliteit, conformiteit en veiligheid. Ons ISO 9001-certificaat onderstreept dat we effectief doen wat we zeggen om zo aan uw eisen te voldoen.

Classificatiebureau DNV bewaart ons ISO 9001-certificaat in de blockchain: een besloten digitaal register waarin enkel zij wijzigingen kunnen doorvoeren. Zo bent u zeker dat het document geldig en actueel is. De geldigheid van ons certificaat kan u raadplegen via deze website.

Onze diensten

Wat kunnen we voor u doen?

Dankzij een 90-tal gemotiveerde medewerkers met doorgedreven kennis, een eigen engineering- en bordenbouwafdeling hebben we alles in huis voor de realisatie van elektrotechnische totaalprojecten in binnen- en buitenland.

Installaties kabel

Installaties

We brengen uw industriële en tertiaire installaties tot een goed einde.

Bordenbouw

Bordenbouw

We ontwerpen en bouwen uw elektrische schakel- en verdeelborden op maat.

Ontwerp

Ontwerp

Onze gecertificeerde EPLAN engineers ontwerpen uw elektrische schema’s.

Automatisering

Automatisering

Uw automatiseringsproject van aandrijving tot indienstname en revamps.