Over GIEC

Wie is GIEC? Waar willen we voor staan?
En wat vinden we belangrijk?

Het GIEC DNA

Wat is kenmerkend voor GIEC?

Elektrische installaties zijn het kloppende hart van uw project of gebouw. Ze zorgen ervoor dat alles werkt.
En dat wil u natuurlijk zo houden want stilstaan is achteruitgaan. Een kwalitatieve uitvoering is dus van het grootste belang.

HR afdeling GIEC

Persoonlijke aanpak

Wij willen de betrouwbare partner zijn waaraan u deze belangrijke taak kan toevertrouwen.

Hiervoor gaan we samen met u op zoek naar een oplossing die zowel technisch, kwalitatief als budgettair aan uw verwachtingen voldoet.

Tijdens het volledige traject kan u rekenen op een persoonlijke benadering, één vast aanspreekpunt, doelgericht advies en een transparant prijsbeleid – Volgens ons de sleutel tot een duurzame samenwerking.

Collega's en werknemers GIEC

Mensen als motor

Een langetermijnrelatie: dat is waarnaar wij streven. En dat geldt niet enkel voor onze klanten en leveranciers maar zeker ook onze eigen medewerkers.

Hun opleiding, motivatie en gedrevenheid is de belangrijkste factor van ons kwaliteitsbeleid. Zij zijn de drijvende kracht achter de succesverhalen die we samen met onze klanten schrijven.

We doen er dan ook alles aan om hen te ondersteunen en helpen groeien.

Werknemer GIEC Arbeider

Altijd veilig

We geloven in een voortdurende verbetering van het welzijn en veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers. Op die manier kunnen we een hoogstaande dienstverlening realiseren met zo weinig mogelijk hinder voor iedereen. Veiligheid, gezondheid en milieu krijgen van ons dan ook altijd de hoogste prioriteit.

Al sinds de start waarborgen VCA-certificaten de kwaliteit van onze werkmethodes. Sinds 2019 beschikken we over we de hoogst mogelijke veiligheidserkenning: VCA Petrochemie. Daarnaast zijn we ook ISO 9001-gecertificeerd.

Onze waarden

Hoe willen we samenwerken?

Veilig
Werken in een veilige omgeving

Veiligheid is altijd onze grootste prioriteit. Een veilige werkomgeving en de juiste preventiemaatregelen vormen dan ook de basis van elk project. Dit vraagt natuurlijk om de nodige professionaliteit.
Dankzij onze VCA Petrochemie en open veiligheidscultuur bent u zeker van de kwaliteit van ons veiligheidsbeleid dat we elke dag uitdragen.

Samen
Elkaar met kennis en ervaring versterken

We voelen ons betrokken bij elk project.
Daarom werken we gedurende het volledige traject samen als één team. Door kennis en ervaring te delen, werken we aan een duurzame samenwerking en gaan we samen vooruit.

Persoonlijk
Zorgen voor onze klanten

In een technische wereld gaan we op zoek naar een persoonlijke omgang met klanten en leveranciers. We geloven dat menselijke contacten het verschil maken in een project. Ons engagement en onze toewijding zorgen ervoor dat we samen kwaliteitsprojecten opleveren en vooral een langetermijnrelatie uitbouwen.

Gedreven
Resultaten die u verwacht

We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten en zijn het gewoon om projecten in handen te nemen. Door de passie voor ons vak willen we waarmaken wat we beloven. En we willen zelfs nog beter doen. Onze ISO 9001-certificering garandeert dan ook een constante verbetering van onze processen.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze certificeringen

Al sinds de oprichting van GIEC vormt een actief en doordacht veiligheidsbeleid de hoeksteen van elk project.
We zijn dan ook trots op onze behaalde veiligheidscertificaten.

VCA Petrochemie GIEC

VCA Petrochemie

VCA staat voor ‘Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’.
Sinds 2019 beschikken we over de hoogst mogelijke veiligheidserkenning: VCA Petrochemie.

Classificatiebureau DNV bewaart ons VCA P-certificaat in de blockchain: een besloten digitaal register waarin enkel zij wijzigingen kunnen doorvoeren. Zo bent u zeker dat het document geldig en actueel is. De geldigheid van ons certificaat kan u raadplegen via deze website.

ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsystemen GIEC

ISO 9001 – Kwaliteitsmanagementsystemen

Als belangrijkste internationale norm op het vlak van kwaliteitsbeheer focust ISO 9001 op efficiëntie, kwaliteit, conformiteit en veiligheid. Ons ISO 9001-certificaat onderstreept dat we effectief doen wat we zeggen om zo aan uw eisen te voldoen.

Classificatiebureau DNV bewaart ons ISO 9001-certificaat in de blockchain: een besloten digitaal register waarin enkel zij wijzigingen kunnen doorvoeren. Zo bent u zeker dat het document geldig en actueel is. De geldigheid van ons certificaat kan u raadplegen via deze website.

Onze diensten

Wat kunnen we voor u doen?

Dankzij een 90-tal gemotiveerde medewerkers met doorgedreven kennis, een eigen engineering- en bordenbouwafdeling hebben we alles in huis voor de realisatie van elektrotechnische totaalprojecten in binnen- en buitenland.

Installaties kabel

Installaties

We brengen uw industriële en tertiaire installaties tot een goed einde.

Bordenbouw

Bordenbouw

We ontwerpen en bouwen uw elektrische schakel- en verdeelborden op maat.

Ontwerp

Ontwerp

Onze gecertificeerde EPLAN engineers ontwerpen uw elektrische schema’s.

Automatisering

Automatisering

Uw automatiseringsproject van aandrijving tot indienstname en revamps.