Elektrotechnische installaties

Verlichting en domotica

Bij het inrichten van een ruimte besteedt u best speciale aandacht aan de verlichting. Want de juiste verlichting in de kantoorruimte of productieomgeving? Die zorgt ervoor dat medewerkers zich minder vermoeid voelen en minder last hebben van oogklachten. Bij de inrichting van een woonunit, dragen de zorgvuldig gekozen armaturen en lampen bij aan de sfeer van het appartement. Daarnaast brengt de keuze voor vb. ledverlichting ook energiebesparingen met zich mee. En die vertalen zich dan weer in een lagere energierekening. Een heleboel voordelen, maar dus ook veel keuzes om te maken. Gelukkig hoeft u dat niet alleen te doen.

U kan bij ons terecht voor al uw verlichtingsprojecten. Dit zowel voor nieuwbouw als relighting waarbij we de huidige verlichting aanpassen. Wenst u intelligente domoticasystemen te integreren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing om het comfort en de energie-efficiëntie van uw gebouw te verhogen.

Nieuwbouw

Bij de realisatie van verlichtingsprojecten voor nieuwbouw zetten wij uw noden als klant en eindgebruiker op de eerste plaats. Samen met u stellen we een verlichtingsplan op met gedetailleerde verlichtingsberekeningen per ruimte.

Relighting

Uw huidige verlichting aanpassen kan aanzienlijke energiebesparingen met zich meebrengen. Maar wij gaan graag nog een stapje verder. Bij relightingprojecten schenken we ook speciale aandacht aan het visuele comfort van uw werknemers. Dit heeft een positief effect op de productiviteit en de werksfeer. En dat willen we toch allemaal?

Domotica- of gebouwenbeheerssystemen

Met een domoticasysteem kan u uw elektrische installatie intelligent sturen. Verbruikers zoals verwarming en verlichting kan u zo heel efficiënt inzetten. Gedaan met de verspilling van energie! Daarnaast zorgen diagnosetools ervoor dat u uw verbruik steeds kan monitoren en bijsturen.

Verlichting en domotica
Verlichting en domotica
Verlichting en domotica
Referenties

Projecten waar we fier op zijn

 • Nieuwe productielijn in de farmasector

  België

  Een betrouwbare elektrische installatie garandeert de flexibele productie van vaccins.

 • Engineering, installatie en indienstname chemische site

  Gent - België

  Hardware engineering en commissioning.

 • Elektriciteitswerken en verlichting dakenfabriek

  Hulst - Nederland

  Algemene verlichting en elektriciteitswerken, hoogspanningscabine en transformator.