Het ‘Healthy Workplace’-label: de kers op de taart van onze inspanningen voor een gezonde werkomgeving.

Fruit voor iedereen

GIEC gezond: samen gaan we voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Met een fruitmand op kantoor en op de werf geven we onze collega’s alvast een duwtje in de rug. Zo zijn we zeker dat iedereen zijn dagelijkse portie vitaminen binnen krijgt.

Lekker lokaal

Voor de levering van al dat lekkers vertrouwen we al jarenlang op Fruitsnacks. Elke week zorgt deze Belgische appel- en perenteler voor een gevarieerd aanbod van seizoensfruit. Wat we ook tof vinden? Dat ze kiezen voor zoveel mogelijk lokale producten, hun ecologische voetafdruk minimaliseren en verschillende goede doelen steunen. Dit zorgt ervoor dat ons fruit nóg beter smaakt.

Healthy Workplace

Als kers op de taart van onze samenwerking, mochten we het Healthy Workplace-label ontvangen. En daar zijn we erg fier op! Want we werken elke dag aan een gezonde werkomgeving. Naast een fruitmand, stimuleren we dan ook sportieve activiteiten. Zo maken we o.a. wandelingen tijdens de middagpauze, organiseren we met de GIEC Classic een eigen jaarlijkse fietstocht en nemen we deel aan verschillende city trails.

Het Fruitsnacks-label siert nu onze gebouwen als erkenning voor onze inspanningen. En als extra motivatie om verder te blijven inzetten op gezondheid en welzijn op het werk.

Label voor een gezonde werkplek