GIEC blijft groeien: per 1 april 2022 heeft GIEC N.V. de activiteiten en het volledige personeelsbestand van Van Hulle Electrotechniek overgenomen. Door de integratie verstevigt GIEC zijn positie als betrouwbare partner voor elektrische werken en projecten in de industrie en gebouwentechnologie.

Van Hulle Electrotechniek uit Zelzate telt meer dan 50 jaar ervaring in de elektrosector en beschikt over gemotiveerde medewerkers met een doorgedreven kennis in hun werkgebied. Net als GIEC hecht het team veel belang aan een familiale sfeer, innovatie, motivatie en werklust. Bovendien deelt iedereen dezelfde waarden: veiligheid is een absolute prioriteit.

Door de overname zal de naam Van Hulle Electrotechniek op termijn verdwijnen. De gekende contactpersonen en daarmee ook hun oplossingsgerichte aanpak blijven echter aan boord. Met gebundelde krachten werkt team GIEC zo verder aan een betrouwbare langetermijnrelatie met klanten, leveranciers en medewerkers.

De combinatie van deze uitbreiding en een eigen bordenbouw– en engineeringafdeling zorgt er bovendien voor dat GIEC klaar is voor de toekomst en alles in huis heeft voor de realisatie van totaalprojecten.

Wenst u meer informatie over deze wijzigingen? Neem gerust contact op met uw vaste contactpersoon.