“Willen jullie te gast zijn in onze podcast rond werkgeluk?” Na het inzenden van onze case rond werkgeluk bij GIEC en deelname aan de Week van het Werkgeluk 2023 ontvingen we een uitnodiging waar we uit volle borst “ja” op antwoordden.

Kim Hilgert , mede-oprichter van Tryangle, aanbieder van workshops, trainingen, coaching, teambuilding en consulting heeft als missie om mensen (terug) in hun kracht te zetten met een focus op welzijn en geluk op het werk. Om zoveel mogelijk bedrijven te inspireren, gaat ze in de podcast ‘Try a different angle’ in gesprek met werkgeluk-ambassadeurs. En die hebben we bij GIEC natuurlijk ook!

 

“Het moet niet allemaal van de eerste keer perfect zijn.”

Onze CEO Frederick Flamand en HR Manager Liese Daelman namen graag plaats voor een toffe babbel rond welzijn op de werkvloer. De stelling “De werkgever is verantwoordelijk voor het welbevinden van zijn medewerkers” bracht het gesprek op gang en al snel ging het over o.a. de GIEC-cultuur en hoe we proberen om de goede sfeer te behouden in een groeiende groep collega’s. Maar daar blijft het niet bij. Wat betekent werken vanuit het hart? En welke rol spelen onze leidinggevenden hierin? We nemen de luisteraar met veel plezier mee achter de schermen van GIEC en praten ook vrijuit over onze uitdagingen.

Deze podcast-aflevering is niet te missen als je wil weten:

  • wat er zo bijzonder is aan #teamgiec
  • waarom Kim fan is van ons onboardingtraject voor nieuwe medewerkers
  • hoe veiligheid bijdraagt tot werkgeluk
  • op welke manier wij aan een open feedback cultuur werken

Het volledige gesprek kan je beluisteren op: